Espai 0-3


La zona de 0 a 3 anys està pensada perquè els bebès, conjuntament amb  la mare, el pare o un altre adult, entrin en contacte amb els llibres i amb la biblioteca. I així motivar i iniciar els més petits en la lectura.

És un espai per compartir el temps amb el vostre nadó en calma i tranquil·litat. Per això heu de prestar-los atenció tota l’estona. No els podeu deixar sols en cap moment.

Aquest no és un espai  d’esbarjo. Tampoc és un lloc de trobada i tertúlia entre els pares.

Us recomanem que no estigueu molta estona a la sala. Quan veieu que el vostre bebè comença a estar incòmode i impacient, és el moment de marxar. Això vol dir que està cansat d’estar aquí. D’aquesta manera evitarem  que la sala es converteixi en un lloc de disbauxa i enrenou. El bebè us ho agrairà.

Ja sabem que, inevitablement, en aquest espai  per als bebès hi haurà cert nivell de soroll. Hem d’intentar fer tot el que sigui possible per tal de no molestar a la resta d’usuaris de la Sala Infantil.

Els cotxets i cadiretes, sempre que no siguin imprescindibles, els deixareu a l’entrada. Per això us recomanem que no hi deixeu objectes de valor ja que la biblioteca no es responsabilitza de la seva desaparició.


Recordeu que a la secció “Mares i Pares” teniu varietat de temes i materials per a escollir: Revistes i DVD’s; Contes per explicar; Educació; Psicologia; Alletament; Gestació i molt més!

Volem encoratjar-vos a considerar la lectura com un element importantíssim en el procés evolutiu dels vostres fills i ajudar-vos en la formació i tasca d’aprenentatge en les diferents etapes com a pares i mares.