NOVETATS SANT JORDI 2016

destaquem:

llegenda sant jordiI0 AMB

La Llegenda de Sant Jordi                               Barcelona: Estrella Polar, 2014.Col·lecció  Amb textures

Hi havia una vegada un drac verd i ferotge que tenia tot un poble atemorit. El drac treia foc pels queixals i es menjava tots els animals que li portaven. Un bon dia va demanar que li portessin una princesa. El rei es va espantar molt i no sabia què fer…

 

de quin color és un petóI1 ANI

Rocio Bonilla:  De quin color és un petó? Barcelona: Animallibres, 2015

A la Minimoni li encanta pintar mil coses de colors: marietes vermelles, cels blaus, plàtans grocs… però mai no ha pintat un petó. De quin color deu ser?….. Com podria descobrir de quin color són els petons?

 

el petit osI2 KAL

Else Holmelund Minarik: El Petit ós                             Pontevedra: Kalandraka, 2015

El Petit Ós és un cadell encantador, entranyable i ple de bones intencions que viu aventures delicioses. Aquest personatge és la imatge de molts nens en edat de preescolar – un món segur i proper, amb la mare de l’ós com a centre, encara que el pare també hi apareix–. Els contes expliquen situacions reals, imaginàries i tendres. Minarik va saber transmetre la necessitat de seguretat i d’independència; la importància de la família i la de fer amics.

 

diari d'una penjadaI3 DIA

Rachel Renée Russell: La Reina del drama                              Barcelona: Estrella Polar, 2016                                              Col·lecció:  Diari d’una penjada, 9

Oh, Oh… la McKenzie ha aconseguit el diari de la Nikki. Ara es descobriran tots els seus secrets! KFT! La Nikki haurà de trobar una solució abans no sigui massa tard.

 

 

con el ojo de la iI P BEN

Mar Benegas i  Olga Capdevila: Con el ojo de la i  Barcelona: A buen paso,  2015

El juego, que disfraza, corta, recorta y compone palabras, será tu mejor compañero de viaje. En este libro el lector debe prepararse para un viaje a través de las palabras: encontrará caligramas, lenguajes secretos y otros misterios a resolver, trinos y trabalenguas, poemas en los que tan solo aparece una vocal e incluso uno en glíglico, el lenguaje inventado por Cortázar.

 

 

laberint de l'animaI 15 LLE

Anna Llenas: Laberint de l’ànima                              Barcelona: Fanbooks, 2016

Un deliciós recorregut per les emocions de l’ésser humà, una obra descriptiva i poètica al mateix temps, que ens ajuda a reflexionar, identificar i fins i tot gestionar el nostre món interior, el nostre laberint.Un camí tan complex com apassionant.

 

CONSULTA LA RESTA DE NOVETATS A LA GUIA I RECORDA QUE, SI LA QUE VOLS NO ESTÀ DISPONIBLE, TE LA RESERVEM!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s