El Racó dels Contes. Dissabte 17de novembre a les 11.30 h. Quartet Colors – “Agafo la motxilla”

El proper dissabte el Quartet Colors ens oferirà un espectacle on els protagonistes són els instruments del quartet de corda.
Amb l’excusa d’un petit viatge per llocs molt familiars (una granja, el bosc, la platja…) ens presentaran un repàs dels temes més propers als infants alhora que incidiran en les característiques pròpies de la família de corda fregada i de cadascun dels instruments que la formen.

La funció està adreçada als tres cursos d’Educació Infantil (P3, P4 i P5), si bé la dinàmica de l’espectacle s’adapta a les possibilitats de cada franja d’edat.

Dia: dissabte 17 de novembre

Hora: 11.30 h. Lloc: Sala Infantil

Públic: espectacle per a públic familiar a partir de 3 anys

El Quartet Colors es va formar a principis de 2009 fruit de l’amistat entre quatre membres de l’Orquestra de Cambra de Sabadell que volien compartir experiències musicals en petit format. Combinen un doble vessant musical: per una banda desenvolupen una tasca pedagògica i per l’altra realitzen concerts per a un públic general.
Dins la tasca pedagògica estan creant espectacles destinats a diferents franges d’edat per acostar el quartet de corda a les escoles i també al públic adult amb ganes d’ampliar els seus coneixements musicals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s