Nois i noies, us agrada llegir revistes?

A la sala infantil de la biblioteca tenim una selecció de revistes que de ben segur us agradarà llegir. Aquí us en  proposem algunes:

Revista OkapiOkapi és una revista per a nois i noies més grans d’11 anys que us proposa  el descobriment de l’actualitat. Aquí hi trobareu totes les novetats en esports, música, llibres, cinema, informàtica. Interessants dossiers sobre temes culturals, de naturalesa… Activitats per realitzar i conèixer el perquè de les coses: experiments, receptes, jocs… «Entre nosaltres (nois i noies)», una secció sobre els temes que més us interessen als adolescents: companys, amics, família, col·legi…

El desembre de 1961 va néixer la revista Cavall Fort. Des de llavors, Cavall Fort ha fet un llarg camí, sense perdre mai de vista els seus objectius essencials: ser una revista adreçada al públic infantil i juvenil, feta en català, divertida i interessant. Mostra  un contingut i una presentació de màxima qualitat, i pretén ajudar-vos  a adquirir el gust per la lectura, a desvetllar-vos la curiositat pel món que us envolta, i que us estimuli la creativitat. En definitiva, que sigui un element de lleure actiu, creatiu i enriquidor.

I si saps anglès també pots trobar la revista Discovery Box. Cada mes tracta un esdeveniment específic d’història, amb fotografies, escrits i explicacions de fets del passat.  També hi ha una secció dedicada a animals amb imatges i textos  informatius per aprendre més coses. Unes pàgines que tracten sobre temes científics a través de fotografies i amb instruccions perquè feu experiments senzills i apassionants. I molt, molt més! Jocs, receptes,  acudits, trencaclosques….

Us animeu a venir a llegir-les??? Us esperem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s