Secció de Mares i Pares

A la sala infantil de la biblioteca tenim una secció  específica amb material per a mares i pares. Aquí hi podeu trobar llibres que parlen des de la gestació  fins a l’adolescència dels votres fills/es. I  tracten temes tan variats com l’alletament, l’educació, l’adopció, la salut, la psicologia o llibres de noms per triar-ne un  per al  vostre nadó. També hi ha col.leccions  de DVDs  per ajudar en l’estimulació primerenca dels bebès i en el desenvolupament dels nenes i nens.

Us en presentem alguns:

Crèixer feliç amb les Tres Bessones Bebès, Edicions 62.  Hi ha tres volums,  parlen de la nova vida de les mares i pares quan tornen de l’hospital amb el seu bebè a casa, de l’evolució del nen…

¿Y si adoptamos? de Merixell Pacheco i Berta Boadas, Ed. Viceversa. Per pensar en la responsabilitat i l’enorme privilegi de ser i fer de pares de nenes i nens que no has vist nèixer.

Qui mana aquí? de Victòria Cardona, Ed. Pòrtic. Per reflexionar sobre si tenim autoritat davant dels nostres fills, si sabem dir no, com compaginar l’autoritat dels pares  i la  iniciativa dels infants i adolescent….

Us animem mares i pares a venir a la sala infantil a consultar-los!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s